Panel používateľa

Zásady spracúvania osobných údajov

Vaše osobné údaje spracovávame v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27.apíla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktrým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v znení platnom a účinnom od 25.5.2018.

Prevádzkovateľ týchto internetových stránok je Miroslava Bartošová, Sládkovičova 3293, 900 27 Bernolákovo, IČO: 50803778, DIČ: 1122067254, ktorá je zapísaná v Živnostenskom registri Okresného úradu Senec, číslo živnostenského registra: 140-21125.

Kontaktné údaje:

Telefónne číslo: 0948 388 048

E-mail: info@majstore.sk

 

Na našich stránkach spracúvame nasledujúce osobné údaje:

V rámci procesu objednávky - meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mail. Tieto osobné údaje sú spracúvané za účelom spracovania a doručenia objednávky. Právny základ na spracovanie osobných údajov: Spracovanie je nevyhnutné na splnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je subjekt údajov, alebo na vykonanie opatrení prijatých pred uzavretím zmluvy na žiadosť tohto subjektu údajov. Poskytnutie osobných údajov je nevyhnuté k tomu, aby sme s vami mohli uzavrieť zmluvu a v prípade ak nám osobné údaje neposkytnete, nemôžeme s Vami uzavrieť zmluvu.

Pri registrácii - meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mail. Tieto osobné údaje sú spracúvané z dôvodu vedenia registrácie účtu.

 

Právny základ na spracovanie osobných údajov: Spracovanie je nevyhnutné na splnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je subjekt údajov, alebo na vykonanie opatrení prijatých pred uzavretím zmluvy na žiadosť tohto subjektu údajov. 

 

Predvoľby súkromia

Na fungovanie našej webovej stránky používame nevyhnutné cookies (essential cookies) umožňujúce realizovať základné funkcionality webovej stránky. Tieto cookies môžete zakázať zmenou nastavení Vášho internetového prehliadača, čo však môže ovplyvniť fungovanie webovej stránky.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Používanie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako používajú našu stránku. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie vášho prehliadania našej webovej stránky, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ste ich používali, zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.

Prihlásenie